Blogg

5 sätt att få pengarna att räcka hela januari

by admin in Uncategorized 18/01/2017 0 comments

images

De flesta av oss börjar året med huvudvärk och trötta ögon. Sen är ska nyårslöften förverkligas och räkningar betalas. För många av oss tar lönen helt enkelt slut ganska tidigt i januari. Att hjälpa en vän vidare i karriären och börja året med ett extra tillskott på bankkontot är såklart en bra idé. Det finns också andra innovativa sätt att få in lite extra pengar.

Ta med dig något på Tunnelbanan

Urbit är en tjänst som gör det möjligt att köpa varor online och få dem levererade samma dag. Du kan tjäna pengar genom att levererar varor. Varje leverans ger 80 kr. Perfekt extraknäck för den som pluggar och rör sig inne i city. Tjänsten finns i Stockholm.

www.urbit.com

Hyr ut något du inte använder

Har du en borrmaskin eller högtryckstvätt som du inte använder varje dag. Med appen Hygglo kan du hyra ut dina saker till andra. Allt är försäkrat och betalning sker enkelt via Hygglo.

www.hygglo.se

Guida en turist

Rent-a-guide och ToursByLocals är exempel på tjänster där du kan jobba som privat guide för turister som kommer till din stad. Fungerar bättre i storstäder men finns även möjlighet på mindre orter. Ersättningen varierar men du kan få över 2 000 kr för 3 timmars guidning.

www.rent-a-guide.com

www.toursbylocal.com

Ta med dig en pryl på långresan

Ska du till Stockholm från Göteborg och vill ha bensinpengar? Med Baghitch kan du plocka med en stol, en flyttkartong eller något liknande och få betalt. Enkelt sätt att resa billigare.

www.baghitch.com

Bjud någon på middag

Hemma restaurangerna på Cuba har alltid varit en av öns huvudattraktioner. Nu finns detta även i Sverige. Med Airdine kan du starta egen restaurang hemma i köket. Perfekt sätt för den som gillar att laga mat och träffa nya människor.

www.airdine.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *