entreprenör-heading-pic.jpg

Finansiera er idé med hjälp av er talang

Vi hjälper entreprenörer och unga företag att hitta kortare konsultuppdrag för att kunna starta och utveckla sina företag.

En av de mest fantastiska entreprenörshistorierna är den om Brian Chesky, Joe Gebbia och Nathan Blecharczyk som 2008 lanserade AirBnB. Det startade bra. En Indisk designstudent hyrde en luftmadrass i Cheskys och Gebbias extra rum. Sen gick det trögare. Efter att ha maxat ut sina kreditkort på tiotusentals dollar tjänade de fortfarande inte mer än 200 dollar/vecka.

De tre trodde fortfarande stenhårt på sin idé och för att kunna fortsätta en tid till gjorde de flingpaket med figurer tecknade som Barack Obama och John McCain i samband med valet 2008. Det blev en fullträff och entreprenörerna sålde flingor för mer än $30,000.

Pengarna gav grundarna den extra tid de behövde och fick snart in sin första investerare. 2017 tog man in ytterligare kapital. Bolaget värderades då till $31 miljarder.

Vi älskar den här historien eftersom den visar att inte ens de starkaste entreprenörerna hittar rätt från början och att timing ofta är synonymt med uthållighet.

Esset i rockärmen: Er talang!

noun_Rocket_1301789

Bootstrap

Du behöver startkapital för att ta fram en prototyp eller har du en produkt men behöver kapital för att lansera.

noun_exchange_670292

Exchange

Ni är ett team som kommit en bit med er produkt och behöver extern hjälp med något ingen av er kan. Ett kompletterande konsultuppdrag ger möjligheten att köpa in den kompetens ni behöver.

noun_Time_1833528

Keep fighting

Ni har lanserat en produkt och behöver hålla ut 6 månader till för att poletten ska trilla ner hos marknaden och investerare.

Ni har något företag vill ha!

Uppdragen kommer från alltifrån små snabbväxande bolag till större företag som behöver en injektion av entreprenöriell kultur. Oavsett om er talang finns inom teknikutveckling, affärsutveckling eller försäljning så finns det ett en stor efterfrågan på talang.

Vad vi gör

  • Vi får dagligen förfrågningar från företag som behöver resurser
  • Vi hjälper till att paketera er talang så att företag förstår vad ni kan bidra med
  • Vi jobbar proaktivt med försäljning av tillgängliga resurser