Hitta era talanger genom att fråga de som känner dem

Know a Talent är ett nätverk med talanger som vill växa. En del vill växa uppåt. Andra i sidled. Men vi vill inte stå still!

För oss är en talang en person som sätter avtryck i sin omgivning. En person som ännu inte nåt sin fulla potential men som hela tiden strävar efter att nå dit.

En del av oss söker aktivt efter nytt jobb. Men de allra flesta har fullt upp att leverera i våra nuvarande roller. Just därför tipsar vi varandra om nya möjligheter. Ibland för att vi vill visa att vi tycker att någon är duktig på sitt jobb. Ibland för att någon behöver en push för att ta ett stort kliv uppåt.

Vi är drygt 5000 personer. 70% har en akademisk bakgrund. Vi är 60% kvinnor och 40% män och nästan alla bor i Stockholm.

Vi är intresserade av företag i alla branscher. Några vill ha ett nytt VD-uppdrag. Andra sitt första jobb efter skolan. Men vi har en sak gemensamt. Vi vill jobba i organisationer som förstår att det ända sättet att växa är att anställa människor som vill utvecklas.

Så här enkelt är det.

site-company-page_process-how it works1

1. Beskriv den profil du söker (jobbannons)

site-company-page_process-how it works-step2

2. Bestäm vad du kan tänka dig att betala

site-company-page_process-how it works-step3

3. Ta emot ansökningar från rekommenderade kandidater

site-company-page_process-how it works-step4

4. Anställ

Vi hjälper allt från små startups till stora internationella koncerner att hitta sina talanger

Tele2_logo
Nordic Morning_logo
hemnet-logo
H&M logo till siten
Semcon_logo
TheAbsoluteCompany-logo
getinge-logo-rgb-3000px
Mitigram Logo
Bonnier-news-logo-white
Nynäs-logo
eniro_logo
SLA_logo
Linkura-logo
Roaring logo2
Mobile interaction_logo
RGB-Logotyp-utan-payoff (1)
Karin B E

“Jag rekommenderar alla att rekrytera genom Know a Talent! Enkelt, innovativt och samtidigt personligt. Så värdefullt att en person har gått i god för kandidaten och unikt att få in så tidigt i processen. Vi har använt Know a Talent för en rad olika roller och alltid fått in mycket intressanta kandidater som vi annars hade missat.”

Karin Bizot-Espiard, HR Business Partner – Global Expansion H&M

Milena T

“Att hitta rätt kompetens är en stor utmaning för oss. Know a Talents nätverk levererad ett förstklassigt urval och vi hittade ett par nya kollegor som är helt fantastiska. Att kontakta potentiella kandidater genom någon de känner är uppenbarligen ett bra sätt att fånga kandidatens intresse. Jag rekommenderar Know a Talent till alla som letar efter profiler som typsikt inte hänger på traditionella jobbsiter.”

Milena Torciano, CEO Mitigram

Johan Gunnarsson

“Vi behövde förstärka vårt säljteam och Know a Talent hjälpte till att hitta vår nästa medarbetare. Vi gillar deras innovativa sätt att hitta talanger genom att involvera ett stort nätverk i processen. Och för oss var det även ett stort värde att de var snabba. Kan varmt rekommendera andra att ta hjälp av Know a Talent”

Johan Gunnarsson, CEO Linkura

Olov Andersson

“Riskfritt, nytänkande och med bra resultat. Kan med varm hand rekommenderar alla att köra sina rekryteringar via Know a Talent.”

Olov Andersson, COO Adaptit

Let's get in touch!

Vi är över 5000 personer som vill hjälpa dig att hitta rätt person. Det kostar ingenting att annonsera och du bestämmer själv hur mycket du vill betala till den som kan hjälpa dig att hitta rätt person.